søndag 30. oktober 2011

Eie Eiendomsmegling presenterer en verdenspremiere på sosiale medier

Sosiale medier er absolutt ikke fremtiden. Den som påstår det følger ikke med, "toget" sosiale medier er i ferd med å forlate perrongen. Sosiale medier er nåtiden! 

Vi i Eie har det siste året jobbet med en strategi på bruk av sosiale medier. Rådgivere i faget råder klart at; Hold deg unna hvis du ikke har noe fornuftig å si.

Men vi i Eie Eiendomsmegling har absolutt noe fornuftig å si. Hver dag poster vi bolignyheter på Facebook og Twitter, for på den måten spre boligkunnskap ut til alle våre venner. Ingenting innovativt og banebrytende i det. Bare nyttig informasjon tilgjenliggjort til de som er interessert.  

Men nå kan vi presentere det vi tror er en verdenspremiere; nemlig markedsføring av hele vår boligportefølje på Facebook. Som første norske eiendomsmeglerkjede gjør Eie sin boligportefølje søkbar på Facebook.

I tillegg til å søke blant alle våre boliger og hytter, kan du sjekke ut aktuelle visninger og dessuten finne kontaktinfo til alle våre kontorer og/eller meglere i kjeden. Alt dette kommer som herlig supplement til vår allerede levende vegg.

Gå inn på facebook/eieeiendom og sjekk ut våre nye sider!

Velbekomme.

2 kommentarer:

  1. Først vil jeg gratulere og ønske Eie velkommen på facebook! Men at dette er en verdenspremiere er å dra det vel langt. 9.12.2010 lanserte DnB NOR Eiendom sin facebook side, og jeg har tillatt meg å kopiere inn et utdrag fra lederen fra EiendomsMarkedet 9.12.10 hvor lanseringen ble omtalt; "Sosiale medier er ikke lenger fremtiden når 2,5 millioner nordmenn har opprettet en Facebook-profil. For svært mange av oss har dette nettsamfunnet blitt en naturlig del av hverdagen. DnB NOR Eiendom lanserer i dag egen Facebook-side, og tar dermed det første steget inn i sosiale medier. Årsaken sier seg nesten selv: Vi ønsker å være tilstede der våre kunder er. Derfor tilgjengeliggjør vi alle våre produkter, boligportefølje, kontaktinfo til våre meglere/kontorer ja rett og slett alt innholdet på vår nettside via Facebook. Med samme søkefunksjonalitet som i tradisjonelle digitale kanaler. I tillegg skal vi via vår facebook side publisere boligrelaterte nyheter, gi råd og tips samt nyttig forbrukerinformasjon".

    Etter knappe 3 mnd i dette universet var vi utrolig stolte da vi ble kåret til en av topp 10 Facebook sider i Norge på Oslo Facebook Event 3.februar 2011 (Topp 10 Norge; : https://www.facebook.com/event.php?eid=184194644931721#!/notes/iqualify/her-er-10-p%C3%A5-topp-listen-fra-facebook-page-of-the-year/185969228103302). Når vi nå snart kan feire 1 års jubileum rundet facebook.com/dnbnoreiendom 10.000 "medlemmer" i forrige uke. Så det er ingen tvil Facebook ER og blir en viktig kanal også for informasjon og markedsføring av boliger. Lykke til med lanseringen og velkommen etter!

    SvarSlett
  2. Nå er det ikke meningen å skryte på oss å være først ute på selve Facebook, ei eller å undregrave DnB sin glimrende satsning på sosiale medier. Her har dere vært, og er, veldig flinke.

    Vår tekniske løsning er annerledes enn DnB sin, og med en reell søkemotor på Facebook så skal vi være først ute, det må det være lov til å si. DnB sin side, som på alle mulige måter er veldig bra, er en side der kunden rutes over på DnB sin hjemmeside.

    Uansett kan vi nok være enig om at både DnB og Eie ligger en del foran de fleste konkurrentene på bruk av sosiale medier. :)

    SvarSlett